spökiga serier

 
Idag bjussar jag på ett par tv-serietips! Är det något jag gillar, så är det film och tv med halloweenkänsla - spöken, vampyrer, pumpor, häxor, fladdermöss osv, fast inte skräck och läskigt, utan mer kitschigt och mysigt. Familjen Addams, Hotel Transylvania, Tim Burton, Hocus Pocus osv är helt i min smak! Jag har förstås tipsat om en massa förut:  tim burtonbonanzaohalloweeniga serier som ändå kan hjälpa till när halloweenlusten sticker upp huvudet mitt i sommarennågra fler halloweenfilmstips!fem riktigt mysiga halloweenfilmer för hela familjenhalloweentecknatnedräkning till halloween! Så är ni som jag, och gillar när det är lite spooky, då tycker jag att ni dels ska kolla upp mina tidigare tips, dels dom två serier jag tipsar om idag!
 
Den första serien, Dead Boy Detectives, lades upp på netflix i förrgår, men jag har sett fram emot den i flera månader! Det jag inte visste förrän nu, är att den är gjord av Neil Gailman, och då förstår man att det blir bra! Jag har sett två avsnitt hittills, och jag gillar serien, och jag ser fram emot att se klart den!
 
Den andra filmen såg jag när den var ny på netflix, men jag har funderat länge på att se om den. Den har inget med Dead Boy Detectives att göra egentligen, mer än att den också handlar om tonårsspöken, men det är en tillräckligt bra anledning till att jag ska tipsa om dom i samma andetag! Boo, Bitch är en high school-serie, och eftersom jag växte upp på 80-talet, så är jag väldigt svag för high school-serier och -filmer (Pretty in Pink, Breakfast Club, Cry-Baby, She's all that, Beverly Hills osv har verkligen präglat min film-/seriesmak!). Det här är dock en high school-serie med en twist!
 
 
Och för att klargöra - det här är alltså inga halloweenserier, det är bara jag som får halloweenvibbar av dom! Man kan utan problem se dom året runt! ^_^
 
 

Kommentera här: