halvstickat

Jag har många strängar på min lyra, eller snarare många stickningar på gång (har i och för sig ganska många strängar också...). Jag har flera par sockar påbörjade, en del andra saker, och sen är det allt som står på kö och bara vill påbörjas. Ett par små sockar blir troligen klara ikväll, ett par dödskallesockar ligger och väntar på att jag ska få lust att sticka fair isle igen, och dom här väntar på att jag ska köpa ett nystan garn till. Jag vet inte om det är mindre garn i nystana nuförtiden, men förut räckte alltid ett nystan raggsocksgarn till ett par sockar. Inte den här gången...
 
Jag är inte nån lila person (jag gillade lila mycket i sena tonåren, lila och grönt. jag skulle ha gillat dom här sockarna mycket då!), men dom här färgerna tycker jag om!
 
 
I have several pairs of socks on knitting needles, laying around waiting for this or that. These need another ball of yarn. I do like these colours!

datavåndor

Bara ett litet snabbt klag och gnäll - jag saknar en egen dator så väldigt mycket. Att blogga från andras datorer går väl, men det är inte samma sak. Det är svårt att lägga ner nån längre tid på ett inlägg, det går inte att bokmärka och spara sidor med fina och bra idéer som jag vill vidarebefordra, det blir inget av att surfa runt och hitta nya bra saker och sidor och bloggar. Jag kan inte heller redigera mina bilder som jag vill (att jag använder mobilkameran är inte heller speciellt bra...). Det blir helt enkelt rumphugget. Dessutom missar jag massor av bloggläsande, jag kan inte hänga med och vara social på forum... Mitt "normala" internetliv blir det helt enkelt inte mycket av med... Jag håller tummarna och hoppas att ett mirakel ska ske, att pengar ska dyka upp, vad som helst, så att jag blir med dator igen. Det kan väl inte vara för mycket att begära?
 
 
I really really want a new computer!