secret santa

Mitt sista Secret Santa-packet är öppnat, så nu kan jag visa vad jag skickade iväg:
Ett par stickade sockar, julgransprydnader av snäckskal, ATC-kort, tyger, pennor och sudd format som sprutor och piller, julte, en namnstämpel, ett gammalt foto och svetsstänk.
 

näst sista dagen i december

Vädret idag var en överraskning, en glad sådan - plusgrader är inte vad man förväntar sig när det är januari om två dagar. Hurra för takdropp! Mindre hurra för att vägarna var ishala, jag var tvungen att åka ut och köpa kattmat och -sand, och det var blankis överallt, jag var bergsäker på att jag skulle hamna i diket. Som tur var så gick det bra, jag körde sakta och försiktigt, det gick aldrig fortare än trettio. Faktum är, att jag aldrig förr har sett Strömsunds alla bilförare köra så lugnt!

Vårens H&M-katalog kom i fredags, och jag må säga att jag blev besviken, det enda jag gillade var dom vanliga basic-koftorna, såna jag redan har flera stycken av. Men om katalogen speglar vårens klädutbud, då blir det en tråkig klädvår...

Jag har tittat på Project Accessory-maraton i helgen, och även om jag gillar tanken, så är jag besviken på programmet, eller snarare på accessoarerna som deltagarna gör. Det är sällan nån av dom gör något jag tycker om, en del är blah, mycket är fult, eller smaklöst. Antingen är det min smak som är udda och out there, eller så är amerikanerna inte bra på smycken. För det finns helt klart massor av vackra smycken, och skor, och väskor (kolla tex på etsy), bara synd att vi inte fick se nåt sånt på Project Accessory...

Och apropå smycken, jag gjorde ett katthalsband igår, och det blev himla snyggt, och jag ska visa er nästa vecka.

Usch, vad negativ jag var jag...

födelsepresent i julklappstider

Min minsta systerson fyllde ett år den tionde december, av mig fick han en tavla, men eftersom jag inte hittade bilden, så skrev jag inget då. Nu har jag hittat den, så nu vår ni se. Jag har ett par gamla skolböcker för förstaklassare, och jag älskar illustrationerna. Jag ramade in en, med en passepartout från en gammal tapet - jag tycker att det blev himla bra!