slut för idag!

Vernissagen gick bra, tycker jag, det var inte tomt på folk långa stunder. Javisst, flera besökare var vänner och familj, men det kom in folk som jag inte känner alls också, och dom gillade vad dom såg. Inga köp idag, men tavlorna kommer ju att hänga kvar ett tag till. Lily fick följa med, hon var jätteduktig, och gjorde stor succé, och nu ligger hon och sover på soffan, helt utslagen.
 
 
Jag fick fina blommor, här har jag satt ihop alla tre buketter till en stor, för jag har knappt några vaser, och dom jag har är nerpackade. Å andra sidan - blommor är bäst i stora buketter! Tack alla ni som kom, och tack Maria (och hennes familj), Sigrun och Renee för blommorna!
 
Jag valde den långärmade klänningen med kort kjol, och det känns som ett bra val, jag var precis lagomt varm mest hela eftermiddagen. Och så har klänningen fickor - stort bonus!
 
Och som jag sagt (flera gånger), tavlorna hänger i ett par veckor till åtminstone, det är bara att titta in på Galleri Katten, om ni vill kika och kanske rentav investera.
 

vernissage idag!

Idag, kl 12-16, har jag vernissage på Galleri Katten här i Strömsund. Jag hängde tavlorna i fredags, och nu hoppas jag att det kommer lite folk, och att jag får sälja nåt. Utställningen kommer att hänga i två veckor till, tills den 13:e juni, så hinner ni inte komma och kika idag, så har ni tid sen.
 
Förresten, vilken klänning ska jag ha idag? Lång kjol och ärmlös, eller kortare kjol och lång ärm? Beslut, beslut!
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Ljuset fixade vi sedan jag tog dom här bilderna, men annars är det det här ni kommer att mötas av om ni tittar in! Välkomna!
 

loppislördag - en hel hög med onödvändigheter

Jag ska strax ut på en litenloppisrunda, det är på församlingshemmet och i Vågdalen (en liten by strax utanför Ström), och kanske jag kör ut till Lövberga också - det är en loppis där, med handfat jag är väldigt sugen på. Men först måste jag ju visa vad jag köpte i Östersund i veckan:
 
En blandad kompott!
 
En keramiktavla (Jie) som känns lite Björn Wiinblad.
 
En liten fågel, som passar väldigt bra i min fågelsamling.
 
En blå keramikfisk och en teburk.
 
En keramikskål, en pennmugg och en pyrexform.
 
Och världens kitschigaste, sötaste lampfot.
 
En väldigt spretig samling fynd, många onödor, men jag är väldigt nöjd med alltihop, och nödvändigare än så behöver det kanske inte vara.