smådjuren mina

Det har varit väldigt lite djur här nu ett tag, och det tycker jag att vi  åtgärdar här och nu. Tycker ni inte om att titta på söta djurbilder (fast vem gör inte det?), ni får skrolla förbi!
 
 

näverlampor på plats

Ni har ju följt med i hela processen med fixandet av mina nya kökslampor, från träkulorna som ersatte näverflärparna, till förvandling med en flaska sprejfärg. Igår fixade jag elen och hängde upp lamporna, och det blev så bra - precis lika bra som jag hade hoppats! Den oranga färgen, som jag tyckte var för orange (planen var korall, och det blev det ju inte...), funkar jättebra i köket, och två mindre lampor är bättre till det ovala bordet än en enda större lampa.
 
 
Det vi kan lära oss av det här, är att våga ta risker, våga följa infall, att man inte måste håll sig till det traditionsenliga. Och framför allt - inred för dig själv, välj färger och former du tycker om, och funktioner som passar dig, och fundera inte över vad andra tycker. Och våga följa det första infallet - om man börjar fundera och ifrågasätta, så slutar det oftast med att man inte alls blir nöjd med resultatet. Och så måste man kunna ha roligt med inredning, och inte vara så ängslig - om det trots allt inte blir bra, så går det för det allra mesta att göra om.
 

onsdag på stan

Jag, Maria och Mio, och Alice förstås, åkte in till Östersund idag. Dels bara för att komma iväg och göra nåt, men mest för att träffa Suss. Och så fick vi sällskap till lunchen av hennes Vincent, så det var en trevlig bonus. Vi gick på Barbeque Garden, tror jag att det heter, dom har superbra lunchbuffé, till riktigt bra pris. Sen gick dom andra i affärer, jag hade med mig Alice, så vi passade på att träna lite socialisering. Hon var duktig, från att morra på hundar, till att knappt säga ett pip. Och så avslutade vi med matshopping på Willys, deras priser kan inte nån av affärerna i Ström matcha. En väldigt trevlig dag, med massa trevligt umgänge - precis vad jag behövde.
 
Nu misstänker jag att jag har en liten tjej här som kommer att slockna i soffan, det har varit en händelserik dag för henne! 🐩