pinkytoast

Jag kunde inte hålla mig längre, jag var tvungen på att börja på korten till mitt Fave Artist PAT, även om dom inte behöver vara färdiga förrän 1 juni. Den första konstnären jag gav mig på, var pinkytoast, vilket var ett rent nöje. Jag gillar verkligen hennes stil (jag har till och med ett av hennes print på väggen i vardagsrummet), och den faller sig ganska lätt för mig att kopiera.
 
 

Nästa konstnär på kö, blir strangeling (som jag redan provat på)!
 
 
 
Even though my Fave Artist PAT isn´t due until June 1st, I´ve already made my first card, a copy of a painting by pinkytoast. Next up is strangeling!
(links to the work of the artists above...)
 

torsdagstips - thursday tip, om bloggtips

Jag tänkte bara tipsa, väldigt snabbt, om en trevlig blogg jag nyss hittat, bara namnet gjorde att jag var tvungen att kolla upp den. "Oh So Lovely Vintage" handlar förstås om vintage och vintageinspiration, kläder, inredning, DIY... Jättetrevlig, fin blogg, fina foton, bra läsning... Jo, jag gillar, och gillar ni min blogg så borde ni gilla "Oh So Lovely Vintage" också.
 
 
 
Just a very quick Thursday tip, a newfound blog favourite, "Oh So Lovely Vintage", all about vintage and vintage inspiration. What´s not to like?
 
 

mormorssockar på mitt sätt

Jag började för länge sedan på ett par sockar, med inspiration från klassiska fair isle-sockar, och för ett tag sedan så blev jag klar med dom. Den sista var inte lika rolig att sticka, så den tog ett tag. Inte helt ovanligt, jag har en dödskallesocka som inte ens är påbörjad... Vad jag däremot har börjat på, är ett par långskaftade raggsockar...
 
 
 
Lila och limegrönt, ränder och trianglar - jo, lite har jag nytänkt traditionen...
 
 
 
I´m finally finished (and have been for a while, actually...) with my fair isle sock, inspired by traditional Swedish socks, but with my take on colour and pattern. I do love them!