nedräkning till halloween!

 
Årets höjdpunkt, tillsammans med december, är Halloween, och nu är det bara 1½ månad kvar. Hurra! Precis som hela december är jul för mig, så är hela oktober Halloween, och sedan så packar jag ihop allt i princip dagen efter (eller så snart som jag orkar) - det är nedräkningstiden som är mysig för mig, när det är över så är det över. Något som hör till nedräkningen, är filmmaraton, och halloweenfilmmaraton är något av det mysigaste som finns, och jag kommer definitivt att sätta igång snart! Jag börjar pynta i oktober, jag börjar titta på film så fort det börjar vara höstigt ute. Typ nu!
 
Ifall ni är som mig, och bara längtar efter att sätta tänderna i lite spooky filmmys, så får ni en hög med tips av mig, varsågoda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förstår ni varför jag behöver börja redan nu med mitt halloweenfilmtittande? Jag har en enorm lista! Det här är några av mina absoluta måsten, prövade favoriter sedan mer eller mindre länge, finns tiden, så kan jag stoppa in lite Twin Peaks och Buffy också, även om dom inte är lika halloweeniga som en del av dom andra på listan. Sen finns förstås också sånt som jag inte sett redan, som jag också gärna hade hunnit med före Halloween, som animerade Addams Family och Tim Burtons Poppins (jag kan inte fatta att jag fortfarande inte sett den!). Sista videon på listan, förresten, det är varken en film eller ett tv-program, utan en youtubekanal - en måste för halloweenälskaren (och för skräckälskaren, men det är inte jag, jag gillar spooky och spoopy, men klarar inte skräck).
 
Jag trycker in ett halloweensoundtrack också, jag har några spellistor på halloweentema, dom tänkte jag dela med mig av under tiden fram till den sista oktober:
 
 
 

Kommentera här: