en bosse och en beppe

Jag har alltid haft katter, ända tills förra våren, då jag bestämde mig för att inte skaffa några fler. Tills det förra veckan sög till i kattarmen. Och med hjälp av en snäll syster Maria hittade jag två små kattkillar som vi hämtade igår. Så nu smyger dom omkring där hemma och morrar på varann, det lär väl ta ett tag innan dom blir kompisar. Den ena är helvit och sådär ett halvår och heter numera Bosse, och den andra är långhårig och vit/svart och snart tre månader och heter Beppe. Och jag kommer förstås att visa en massa bilder, bara dom blivit lugna nog att jag kan ta bilder på dom. Men jag tror att det blir hur bra som helst - Beppe tillbringade hela natten under mitt täcke och Bosse spinner bara jag tittar på honom. Mysgrisar!
I got two little cats yesterday, Bosse and Beppe, and of course you´ll see pics later!

jo, halsduken...

Tydligen finns det nåt i mig som stretar emot att skicka iväg min regnbågshalsduk, eftersom jag hela tiden glömmer bort att välja en vinnare... Det fanns riktigt bra motiveringar, som "att ha en my little pony runt halsen" och för att visa sin gay pride. Jag är helt för både my little ponnysar och gay pride, men vad som fällde utslaget var systerskulden... Jag har fyra systrar, jag vet allt om systerskuld. Och att vilja göra rätt det man gjort fel. Så vinner halsduken gör Annelie som motiverar så här:

Min syrra fullkomligt älskar allt i regnbågens färger och en gång tog jag med henne på en fest där hon glömde sin halsduk, denna var dock inte regnbågsfärgad men det var hennes favorit, jag LOVADE OCH SVOR att jag skulle hämta hem den. det glömde jag :( och sen när jag kom på det hade ngn annan tagit den. jag står nu alltså i skuld för ngt jag inte gjort, denna halsduk skulle lätt kunna rädda mig.

Gratulerar! Och hoppas syster blir glad!

en dovare färgskala

Jag har varit sjuk några dagar, vanlig förkylning eller rent av influensa vete katten, bra har jag i alla fall inte mått. Så jag har varit mer eller mindre fast inomhus, och för en gångs skull var jag på målarhumör, och ett ATC blev målat, ett blev färdigt, och så har jag börjat på två större dukar. Inga jättar, men betydligt större än ATCs. Åtminstone en av dom två ska så småningom bli en video tnker jag mig, det var ett tag sen och är på tiden. Det översta kortet är till ett byte, temat är helt enkelt kvinnor och jag blev inspirerad av ett skivomlag. Och det visar klart varför jag helst målar avklädda damer - kläder är helt enkelt inte min styrka... Det andra är till ett PAT (så det kommer att bli en hel del kort till till den PAT:en framöver...) och temat är Black Hearts.
Förresten - sålde just min sista art journal. Hurra! Så dags på att fundera på att binda ett gäng nya...
I made one ATC and finished another yesterday. One is for a trade (the theme simply women) and the other is for a PAT, the theme being Black Hearts.

Oh, and I just sold the last art journal in my Etsy - time to make new ones!