pyssel i litet format

Det har ju kliat i pysselfingrarna ett tag, och häromdagen kom jag ihåg den här lilla skatten jag haft liggande länge:
 
Jag prenumererade på Mollie Makes i några år, och med varje nummer följer en pysslig present. Jag har sparat alla dom, och förra veckan så började jag gå igenom min fulla pysselpåse. 
 
Jag började med en liten broderad tygpåse, planen var att använda den till min minsta tarotlek,  men påsen blev visst lite för liten. Söt är den i alla fall, och nånting hittar jag på med den.
 
Igår gjorde jag den här nyckelringen, trä med en massa hål i, broderad med en korsstygnsros. Väldigt söt, men det känns som om jag måste hitta på något med baksidan, så att alla trådar sitter där dom ska.
 
Nu gäller det bara att kunna välja vilket kit jag ska börja på nu, det är en massa söta att välja på!
 

vad är snyggt och vad är fult?

 
 
Jag ägnar påsken åt ett Ugly Betty-maraton, och jag som brukar tro att jag har rätt bra smak, jag börjar fundera. Hela utgångspunkten för serien är ju att Betty saknar smak, att hon ser ut som ett stort skämt, men att hon vinner på sin personlighet. Grejen är, att jag sitter här och gillar hennes kläder. En del skulle jag ändra lite på, men mycket är jättesnyggt. Skulle hon bara sätta upp håret, så skulle hon vara hur snygg som helst. Min stil är inte helt olik Bettys, mönster och färger och lager - klär jag mig också smaklöst, eller klär Betty sig inte så illa som man ska tycka?

Ja, så ser mina påskfunderingar ut. Har ni nåt att tillägga till dom?
 
 

lite tyst ett tag

Den här månaden tog mitt mobila bredband slut tidigt, en hel vecka kvar tills det fylls på. Jag har lite på mobilen, så planen är att snåla med det så att det räcker månaden ut. Det kan alltså bli rätt tyst här i några dagar. Tills jag är tillbaka, så kan ni alltid kolla bloggarkivet och länklistan, och kanske läsa nån bok eller se nån film jag rekommenderat genom åren. Vi ses snart!