gammal skåpmat

Flickr har ju gjort en del förändringar, något som jag själv inte såg förrän idag. Det finns en del övrigt att önska med nya flickr, men nåt som är riktigt bra, är att man numer har tillgång till alla sina foton, även om man inte har ett pro-konto. Jag blev hur glad som helst, jag hade en hel hög med foton som jag inte har sett på flera år! Jag har gått igenom alla, raderat en massa (dels för att jag redan har dom på mina gamla bloggar, dels för att det är en massa skitdåliga ATCs, bland annat), och sparat en del andra till datorn. En del tänkte jag dela med mig av, bilder på katter, från Nynäshamn, hemifrån... Framöver kommer ni helt enkelt att få se en del gammal skåpmat!
 
 
 
Lipton och Titus blev jag jätteglad att hitta bilder på, Titus (som var röd) har varit död i tre år rätt precis, och Lipton i 4-5 år, jag saknar dom mycket mycket!
 
 
Tiberius flyttade hem till oss när Lipton dog. Titus och Lipton var verkligen bästa kompisar, det tog lång tid innan Titus ens stod ut med Tiberius...
 
En del Nynäsbilder hittade jag också, särskilt på parken jag gick igenom på väg till/från pendeln.
 
Blombilder fanns det också en del av...
 
Så, ett smakprov av vad som kommer att dyka upp i bloggen framöver. Gammal skåpmat, som sagt! :)
 
 
 
Flickr has changed a lot, some for bad, some for good. Really good, is that I now have access to my old photos! I deleted a lot (A LOT), and saved some to my computer. I´ll share those in my blog, there are cats and Nynäshamn and flowers and stuff, and today I give you a taste of what´s to come.
 
 

smått och gott!

En av dom bästa sakerna med internet, tycker jag, är möjligheten att dela med sig till varandra. Folk är otroligt generösa, bland annat är en stor del av mina målargrejor sånt jag antingen fått eller bytt till mig. Snälla och trevliga Piglet skickade ett gäng aloevera-sticklingar härom dagen, än så står dom i vatten, men bara jag har köpt blomjord så ska dom planteras, och förhoppningsvis växa till stora och ståtliga aloevera-plantor. Eftersom jag drömmer om en mindre suckulentodling, så är det mycket välkommet, och jag blev mycket glad! Tack, Anna!
 
Dom är väldigt små och väldigt söta just nu! Fick med ett par tepåsar också, eftersom Pukka är en nyfunnen favorit, så ska det bli väldigt spännande att prova!
 
Å förresten, en annan bra sak med internet, är dom trevliga människor jag träffat på. Tänk, för tjugo år sedan, så hade jag aldrig haft en aning om att ni fanns därute, världen var så otroligt liten, och den enda skymten av nånting annat var via TV och film. Hurra för internet, och hurra för bloggar!
 
 
 
I got these aloe vera cuttings from the very kind and sweet and generous Piglet, can´t wait to put them in soil, and hopefully see them grow big!
 

inflyttningspresent

När man ska på inflyttningsfest, då ska man ha med sig en present, tycker jag. Och när de nyinflyttade är två tjejer i de tidiga tjugoåren, som dessutom gärna kalasar, då är ett gäng snaps-/shotglas bra att ha. Ett gäng, för glas har en tendens att gå sönder. Jag köpte flera olika på Röda Korset, den gemensamma nämnaren är att det är pressglas med mönster, och så är det handtag på flera av dom. Jag tyckte att dom var fina, och hade inte haft något emot att ha några själv, om jag hade plats, och om jag brukade shotta.
 
 
 
 
 
 
 
 
I´ve thrifted a housewarming present to a couple of friends, a bunch of shot glasses.