vill så väldigt gärna ha...

Jag tycker om min soffa, jag tycker om den enkla raka formen, färgen, och att den är liten och nätt. Men - den är inte speciellt bekväm, och det går inte att sova i den. Så jag har funderat ett tag på att börja kika efter en ny soffa. Den som står allra högst på önskelistan är den här Carl Malmsten-soffan med klädsel från 10-gruppen. Tyvärr verkar inte den heller vara den mest bekväma, och inte speciellt sovvänlig heller. Och jo - priset på dryga 30 000 kr gör att det kommer att förbli bara en önskedröm... Men visst är den fantastisk?Vad jag tänkte, och som skulle vara betydligt mer plånboksvänligt, är att hålla ögonen öppna på loppis efter en liknande soffa, och sen hitta ett tjusigt prickigt tyg, och så låta klä om soffan. Fortfarande inte billigt (om man inte kan klä om själv, men det kan jag tyvärr inte...), men ändå mycket mycket billigare än att köpa en ny Malmstenssoffa...
I would love to have this couch, unfortunately it´s crazy expensive, so I can only dream about it...

ett hemligt kaninträd

Med tanke på hur jag slet och svettades över förra secret santa-paketet, så tycker man att jag borde akta mina löss för snuva. I stället hoppade jag på secret bunny snabbt som ögat, och för två paket dessutom - inte bara ett som sist... Man kan ju fråga sig om jag är från mina sinnen... Sanningen att säga, så kan jag inte svara säkert på den frågan... Men - jag håller på att få tillbaka målarlusten, och tro det eller ej, men första föremålet är målat och färdigt. Ett väldigt mixed media träd, som måste ses i verkligheten för att man ska se all textur - eftersom träd inte är nåt jag egentligen kan måla (men som jag ska jobba på i år!), så var jag tvungen att satsa på nåt jag kan, och textur kan jag. Ibland i alla fall... Den är i alla fall 15x15 cm, på deep edge canvas.


After the problems I had finishing the secret santa package, you´d think that I´d stay away from swaps like that, at least for a while... But no... Instead I just signed up for a secret bunny swap, and not for one package but two... But I have a good feeling about this swap, and I already finished my first thing, a 6"x6" mixed media tree. Since I don´t do trees that well (it´s one of the things I´ll work on this year), I went for a lot of texture.

nej, det är inte nyårslöften!

Nyårslöften bryter man alltid. Det här är mer förhoppningar inför det nya året... Att bli kär och att  måla mycket och att få tag på jobb (hoppas det blir lättare, jag börjar plugga nästa vecka, ska bli svetsare... vad som helst är bättre än att vicka på dagis...) och gå ner några kilon till (det blev - 20 kg förra året, lika mycket till vore bra!) och ha allmänt roligt. Jag hade trott att 2010 skulle bli ett fantastiskt år, men det blev det ju inte. Men jag hyser hopp om 2011. High hopes!


I won´t make any new year´s resolutions, you only break those. But I have big plans and high hopes for 2011!