fortfarande lite hopp kvar...

Att skapa är verkligen en slags ketchupeffekt - gör jag ingenting så försvinner lusten att göra något, men börjar bara med något så får jag lust att göra mer. Jag har haft bakgrunden till den här sidan i min art journal klar länga, och nu gjorde jag äntligen klar den:


The background on this spread has been done a long time, today I finally finished it.

minibok

Idag gjorde jag klart den här miniboken, den är ca 4x6,5 cm, så rätt liten...Och apropå böcker, eller journaler, jag gillar verkligen den här junque journalen:


I finished this tiny journal today, the cover is made from a folded ATC blank, so it´s pretty much half the size of an ATC.

And talking about journals, I really like this junque journal in this video!

humörlös...

Jag har inte känts på humör för nästan nånting den senaste veckan, mest har jag legat i sängen med en bok och inte haft lust med nånting. Lite märklig känsla, för att jag är nästan alltid på humör att måla. Men litegrann har det blivit, även om ett atc som vanligtvis skulle ta ett par timmar nu tar några dagar. Dom här är klara:
Den första är förpackad och klar, redo att ge sig ut i världen. Den andra är en del av ett större byte och kommer att få mer sällskap innan det är dags att lämna boet...
Even though I´m not really in the mood for anything at all latley, not even painting, I´ve finished some atc´s. The top one is ready to go in the mail, the bottom one is part of a bigger trade, and will have more company before it´s time to fly the coop.