sjöjungfru åt det dystrare hållet...

Kom ju på att jag gjorde ett ATC-kort att behålla själv till mermaid & friends-swappen, så jag kan faktiskt visa hur dom ser ut. Korten som jag skickade in är alla lite olika varandra, men alla är i samma stil:


Realized that I had made one card to keep for the mermaid & friends ATC swap, the rest of the cards are along the same lines...

för gäster...

Midsommar firade jag med vänner i en by utanför Ström, och eftersom det inte bara var midsommarfest utan också inflyttningsfest så gjorde jag en liten present till dom, en gästbok. Själva boken var färdigköpt, sen målade jag en framsida som jag sydde på ett omslag som jag sydde av blåblommigt tyg. Så här:Jag har också gjort klart kort till ett ATC-swap, på temat mermaid and friends, men tyvärr bestämde sig kameran för att det kortet skulle självförstöras. Men det är lite gotiska sjöjungfrur med fiskskelett, och allt går i (för mig ovanligt) blåa toner.

Suzi Blu har en ny kurs nu, La la la heter den, och jag kunde inte låta bli. Små målningar, inspirerade av barndom och barnböcker, väldigt inspirerande det jag sett hittills...
I went to a party on Midsummer´s Eve, and it was a house warming party as well. So I made a guest book and brought along as a gift.

I couldn´t resist doing Suzi Blu´s newest class La la la, about childhood and children´s books.