loppat

Jag var in en sväng på Röda Korset i veckan, jag hittade inte så mycket, men det jag hittade kan vara ett fynd. Kanske. Jag tänker mig att jag måhända hittar en byrå eller dylikt i behov av nya knoppar, och då kommer jag att vara jätteglad över att jag har dom här.
 
Fina glasknoppar från 70-talet, för 5 kr styck. Det fanns bruna också, men dom var inte lika fina.
 
 
 
I´ve thrifted some pretty 70s glass doorknobs. 

i efterskott

Jag har faktiskt en bild till på födelsedagspresenter, jag fick ett par veckan efter min födelsedag. I år har jag sannerligen fått känna mig firad! Jag kan inte säga att jag har nånting emot det! :)
 
Blommorna, choklad och ett presentkort på Dollar fick jag av Sandra, Muminduken fick jag av syster Suss, som vet att jag gillar Mumintrollen.
 
Med nymålade väggar och en ny fin duk, var jag tvungen att snygga till lite på köksbordet, och jag letade reda på¨lite vita pyntiga saker. Blommorna stod tyvärr inte många dagar innan Beppe (tror jag) bet av dom. Och klockan ska upp på väggen, bara jag kan bestämma mig för vart.
 
 
 
I actually have one more photo of birthday presents, the tablecloth is from my sister, the flowers, along with some chocolate and a gift certificate at Dollar Store.

korsstygn

Sitter och syr korsstygn framför TV:n, det var inte igår kan jag säga. I slutet av 90-talet broderade jag en del, mest kossor faktiskt. Mitt kök, och alla köksprylar, var blått blått blått, och så samlade jag på kossor. Nånstans tror jag att mina korsstygnskossor finns kvar, hoppas det i alla fall.
Och alldeles strax ska jag åka på jobbet och hämta mina svetsgrejer, för jag ska åka till Rossön och svetsa några dagar. Det blir bra, hoppas och tror jag, jag får svetsa men jag slipper gubbarna på jobbet.