fredagsfavoriter - påskägg

Det är fredag, och startskottet för påsken har gått, så den här fredagens favoriter blir på påsktema! Som jag sade när jag visade hur jag påskpyntat i år, så är jag väldigt förtjust i dom marmorerade ägg jag gratisfyndade förra sommaren, och nu hoppas jag att jag lyckas hitta fler fina handmålade ägg till påskriset. Dom behöver inte alls vara marmorerade, jag skulle faktiskt föredra om dom inte var det, men jag vill att dom ska vara handmålade och lika välgjorda som mina marmorerade ägg - det är därför som jag tycker så mycket om dom, dom är som små konstverk! Det som imponerar på mig mest, är hur små hålen för att blåsa ur äggen är, jag kan inte fatta hur dom fått ut äggen ur så små hål!
 
I alla fall. Det här är en hög med fint målade påskägg som jag hittat på instagram. Jag vet, eftersom jag handlar på loppis så går det inte att bara bestämma sig för vad man vill hitta, men man kan hoppas och drömma, och skulle jag hitta något sånt här så skulle jag vara väldigt glad!
 
 
 
 
 
 
 
 
Och eftersom jag måste gå ut med Alice, så avslutar jag där - det finns hur mycket fina målade ägg som helst, jag hade kunnat dela massor, men som sagt, det blir inte fler än såhär idag. För er som väntar tills imorgon med att måla ägg, ni kanske har fått några nya idéer? Eller så går ni in och kollar på Pinterest, där finns en massa mer!
 
Annars då, med påsken här och allt? Ja, jag har påskmust, men ingen påskmat (jag hade curry i lunchen idag, så blev den i alla fall gul!), jag är hemma själv med djuren och hittar inte på något trevligt, som vanligt, däremot så har en gul fåtölj fått flytta in (det är ju lite påskigt! ^_^), den får ni se mer av imorgon! Nej, måste faktiskt springa nu, är tio minuter sen till lunchpromenaden!
 
 

Kommentera här: