varde ljus, och varde svart!

Ännu en av mina ägodelar har hamnat i vägen för pensel och färgburk... Även den här lampan köpte jag med baktanken att en dag måla om den. När jag köpte den, så gick tankarna mer åt vitt (fast då hade det nog blivit lite väl shabby chic, och shabby chic gillar jag INTE), nu dukade den under för svartafärgsjukan, och väldigt nöjd med det är jag! Som jag redan kommit fram till - alla former och detaljer kommer fram så mycket bättre när dom målats svart!
 
Såhär såg den alltså ut innan. Inte illa i trä, men inte lika snygg som den blev efter ommålning:
 
 
  
 
Såhär blev den! Rätt pillig att måla, men inte så pillig som jag varit rädd för. Dessutom - resultatet är värt vartenda pill!
 
Jag måste förstås visa en bild på den med lampan tänd också! Jag tycker nog att skillnaden är stor nu också, helgonmotivet kommer fram så mycket bättre!
 
Det kommer garanterat en dag då jag tröttnar på att måla om saker svarta, tills dess så målar jag om allting jag kommer över. Lika bra att passa på, för resultatet blir alltid bra - jag vet inte om jag har ångrat en enda sak jag har målat svart! Däremot så finns det saker jag målat rosa, vitt och guld, som inte alls blev lika bra i verkligheten som jag hade tänkt, saker som jag nu alltså målar om. Fler saker står på kö till den svarta färgburken, både för att bli helt ommålade, och för att bli dekorerade med en skvätt svart, som sagt - jag passar på innan jag hinner tröttna!
 
Förresten, skulle jag måla om i vardagsrummet (som jag skrev igår att jag inte skulle göra), då skulle det inte bli svart nånstans, utan blått. Blåa bokhyllor, blåa väggar - så himla snyggt! Inte helt oväntat val kanske, med tanke på att sovrummet ska bli blått, och kanske trappen också... Blått, blått, blått, blått och blått - känns lite som en återfödelse av mitt blåa 90-tal...
 

Kommentarer:

1 Birgitta:

Läckert!:D

Svar: Visst? 😁
Miss Kitten Heart

2 Helena:

Coolt! :)

Svar: tack! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: