en massa mums!

Det blir ett till inlägg idag, som jag precis sade - jag har en del att blogga om framöver. Jag tänker inte spamma bloggen med en miljon inlägg, men sådär ett par om dagen känns lagom mycket. Jag sitter och dricker te (ingen som blir speciellt förvånad över det, kan jag tänka), och äter engelska shortbread-kakor, och tänker att det är ett alldeles utmärkt ämne att blogga om - fika, och gosaker.
 
Jag virkade ju en liten väska att ha tepåsar i, men den har fått stryka på foten för den här lilla börsen. Jag fick den av Jessica, Linda och Malin förra helgen, då var den fylld med födelsedagspengar, nu är den fylld med tepåsar.
 
Affärerna i Stockholm (och i Nynäshamn) är hundra gånger roligare än affärerna här, utbudet här är väldigt begränsat, särskilt när det kommer till sånt jag gillar - te, ekologiskt, vegetariskt... Det här faller inte in i någon av dom kategorierna, men jag tyckte att dom såg trevliga ut ändå. Mini-cupcakes, med en massa gott grejs ovanpå. Jag köpte dom inte, ibland räcker det med att titta.
 
Den här köpte jag dock, jag har längtat i flera år efter en pariserbulle, och när jag nu var i Nynäshamn, så slog jag till. Mums!
 
Jag åt inte bara fika, det blev lite mat också. Sushi bland annat - det går inte att få tag på i Strömsund, och det jag har ätit i Östersund var ganska blah.
 
Det här var gott i alla fall, även om jag inte riktigt förstod mig på nymodigheterna på tallriken...
 

Kommentera här: