torsdagkväll

Arbetsförmedlingsbesöket var snabbt avklarat - jag hade helt enkelt ingen tid där idag... Meddelandet jag fick måste ha varit ämnat åt nån annan, för min handläggare såg väldigt förvånad ut när jag dök upp. Så kan det gå.

Men kort till körkortet blev det. Och när jag kollade på utgångsdatumet, så visade det sig att det var för tre veckor sedan... Hoppsan...

Jag var också in på Röda Korset, där jag hittade påslakan i gul/orangemönstrat bäckebölja, en orangeröd handduk och en stor skål med brunt mönster. Även om skålen nog är från 40-talet, så kan ett tydligt 70-taligt mönster skönjas... Men hur kan man låta bli att tycka om 70-talsformgivning, det är mycket färger och mönster och generösa former - det gör mig helt enkelt glad! Ett besök på Dollar hanns också med, där jag faktiskt bara köpte sånt jag faktiskt skulle ha. Inga impulsköp i korgen, jättebra! En del skulle nog inte kalla två par skor (fuskconverse, det är i princip bara såna skor jag använder) nödvändiga, särskilt som jag har flera par hemma, men det var dom. Mina svarta håller på att falla i bitar, så såna behövdes, och så hittade jag mörkblå - mörkblå som jag gått och velat haft i flera dagar!

När jag ändå var ute, så var jag och hämtade paket från H&M, ett par sweatshirtbyxor, en t-shirt och en blå klänning (bra med nåt annat än svart - min garderob består av en svart hög med klänningar, inte det lättaste att hitta just den klänning jag vill ha...), så nu kan jag gå upp på gymmet och fixa medlemsskap - jag kan inte skylla på brist på träningskläder längre. Jag kan inte skylla på att det är dyrt heller, för vi får det som en jobbförmån. Superbra, faktiskt! Även om det är så jäkla tråkigt att träna... Jag måste helt enkelt göra det, för att hålla kroppen i vettigt skick (jobbet sliter, men inte alls lika mycket som jag trodde, jag känner däremot hur bra kroppen mår av att användas ordentligt), och för att ha nån chans att gå ner i vikt. Särskilt som jag köpte en hel hög med Yankee lakrits på Dollar. Har ni inte provat dom innan - gör det! Världens godaste godis, tror jag!

Jag har skissat upp fler ATCs, freakshowmotiv och vridna Alice i Underlandet. Min hjärna tycker om att komma på idéer som är skruvade! My mind works in twisted ways!




I did some shopping since I was out and about anyway, I did some thrifting and went to the Dollar Store. I came home with only good things, and (almost) nothing unnecessary. I´ll show you when I have photos!

I also collected a package from H&M, now I have exercise clothes, and no excuses not to do it. Except for that it´s boring... But I know I need it, so I guess it´s just a matter of doing it.

I´ve drawn more ATCs, a couple of more freakshow cards, and some twisted Alice in Wonderland cards. I do prefer things a bit on the odd side!

Kommentera här: