loppislördag - ärvdalördag

Jag höll nästan på att missa att det är lördag, jag trodde att det var fredag idag... Jag har inga loppisfynd, så det är ingen bokstavlig loppislördag. Däremot så har jag fixat till en gammal kudde som farmor har gjort, jag fick den när farfar dog förra året. När jag fick den så var den i det närmaste bollformad, missformad av tvättmaskinstvätt. Först funderade jag på att virka en kant runt kudden, så att den blev större, och sedan stoppa i en ny innerkudde. Istället så sprättade jag upp kudden, formade till innerkudden så gott jag kunde för att få den fyrkantig igen, och så sydde jag ihop den igen.
 
  
Jag tyckte att kudden fortfarande var lite för liten, så jag funderade på hur jag skulle kunna göra den större, eller åtminstone kändes större, och efter att ha funderat på olika varianter, så fastnade jag vid tofsar i hörnen.Själva kudden är inte större, men den ger ett större intryck. Dessutom så gillar jag att den får en mer granny chic/boho känsla. 
 
Jag har dragit ett blommigt överkast över soffan, och så hämtade jag in två ryakuddar - den vita kudden känns väldigt behövlig mot allt det mönstrade!
 
  
Dessutom så fick jag chansen att minnas ännu en familjemedlem - garnet och knapparna kommer från min momma, min låtsasmammas mamma alltså. Garnet var helt fantastiskt att hålla på med, så otroligt mjukt. Tyvärr fanns det inget etikett av något slag, så jag har ingen aning om vad det är för garn. Så synd!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Sååå duktig, jag har en favoritsoffkuddefrånmormor

Svar: bara att det kommer från en speciell person, så blir det speciellt bara för det. är det dessutom fint, så blir det fantastiskt speciellt!
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

Fin och fin... speciell... 70-tals orange och brun, mycket skön, haha

Svar: jag gillar 70-talsorange och brun ^_^ faktum är, att jag får mer och mer 70-talsvibbar här hemma :D
Miss Kitten Heart

3 Jessica Högberg:

Det gör jag också, i sitt sammanhang men det är mest lite udda i våran soffa, haha, det gör inget

Svar: du får stoppa in lite mer 70-tal i soffan! fast risken med det är i och för sig att det sprider sig, och rätt vad det är så är det 70-tal överallt! eller så får kudden sticka ut som ett speciellt unikum, såna är trevliga dom också! ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: