tepaket med sälvärme

Igår kom aprils tepaket, och det innehöll en massa spännande och gott! Eller ja, förhoppningsvis gott, för alla tesorter var nya för mig! Körsbärsvinsteet drack jag till frukost, jag gillar vanligt körsbärste, det här var en kryddigare variant, och jag gillar det med!
 
Skogens blå dröm innehåller förstås blåbär, och det luktar blåbärste om det, så jag är rätt säker på att det är gott!
 
Körsbärsvin var som sagt gott, Citron/apelsin/lime är ett grönt te, och jag gillar citrusiga gröna teer. Dessutom luktar det väldigt gott! Wildberries & wheatgrass låter väldigt spännande, nästan lite för spännande! Jag har ingen stor erfarenhet av vetegräs, jag har druckit i flytande form en gång och det var fruktansvärt, jag hoppas att det här teet smakar så mycket bättre!
 
Jag fick också tomma tepåsar (en var redan fylld, det teet testade jag på en gång), bra om jag vill slippa bråka med teklämmor nån gång. Den blå sälen är faktiskt en sak jag velat ha länge - det är en värmeplatta till muggen! Sladden kopplas in i datorn via USB-uttaget, plattan blir het, och teet hålls varmt längre. För mig som vill ha så hett te som jag bara kan dricka, så är det en dream come true! Jag måste dock testa med en annan mugg än min I-or-mugg, på den är det bara ytterkanten under muggen som ligger mot bordet, och själva muggen når inte värmeplattan. Jag ska testa med en mugg som är jämnplatt på undersidan, så tror jag att det funkar bättre - värmeplattan blir ordentligt varm, så den tvivlar jag inte på! =^_^=
 
Nu är det min tur att skicka ett svarsbrev med te, det ska jag göra i maj nångång. Jag skulle behöva köpa nåt  hekto te innan, för jag vet inte om hon gillar dom teer jag har hemma. Dessutom - jag skulle behöva köpa nåt hekto te, för det går åt fort här i huset! Antalet muggar om dagen kan absolut räknas på två händer, en del dagar är det förmodligen ännu mer!
 

Kommentera här: