ett hjärta i korsstygn

Jag sitter i telefonkö till sjukan, 20 minuter hittills, och jag har rört mig sådär tre köplatser... När det är lång kötid, så brukar dom erbjuda som alternativ att dom ringer upp istället, men inte idag, tyvärr. Så jag sitter med högtalaren på på mobilen, kollar pinterest, bakar sockerkaka, och passar på att skriva lite här också...
 
Det skulle kunna vara en målarmåndag idag, jag målade på dom senaste två isfolketböckerna igår. Den ena närmar sig färdig, den andra är bara en uppmålad idé, inte så mycket att visa upp alltså. Men nånting egenskapat har jag - det anatomiska hjärtat jag började brodera i torsdags kväll (eller om det var i fredags) är färdigt, inramat och upphängt på väggen. Det är inget stort eller avancerat broderi, dessutom råkade jag räkna fel på ett par ställen (vilket inte syns om man inte börjar jämföra med mönstret, och även då måste man titta noga), men jag är jättenöjd! Dessutom så hade jag en ram som passade helt perfekt i storlek, jag var bara tvungen att måla om den och fixa upphängning på baksidan - no big deal, sånt gör jag hela tiden med ramar.
 
 
 
 
Det är verkligen blandad kompott på mina tavelväggar... Det är konst jag fått av och bytt med konstkompisar, loppisfyndade tavlor, några korsstygnstavlor som jag sytt, några mer skulpturella grejer (masker, papier maché-ugglor, ett lejonhuvud...), inramade frimärken, inramade vykort och foton, köpta print, ikoner, en barometer... Allt möjligt! Ett hjärta i korsstygn passar alldeles utmärkt in!
 

Kommentarer:

1 Miss Baby Peaches:

Riktigt ball tavla!

Svar: tack!
Miss Kitten Heart

2 Mösstanten:

Vilket roligt hem du har!

Svar: tack! ♥
Miss Kitten Heart

Kommentera här: