tepaket och nya muggar

Jag hoppade på februari/mars-omgången av tekompis också, jag kunde inte låta bli - nya roliga teer i brevlådan, billigt att skicka (beroende på hur stort tepaket som skickas, jag råkade gå lite till överdrift i februari, och fyllde en liten blå postpåse till bredden, så det betalade jag 35 kr för, svarsbrevet som jag skickade igår kostade ett frimärke), och för mig som har en stringhylla full med te, så kostar det mig inget extra att plocka ihop ett tepaket. Mycket nöje för liten kostnad, alltså, som gjort för mig!
 
Temat för den här omgången var "grönt" (jag skickade av alla gröna teer jag hittade i  tehyllan, det blev betydligt mer än vad jag hade trott!), och jag fick det här i februari - några gröna teer, ett hemmagjort te, och hasselnötter som avsändaren plockat själv i Turkiet.
 
Mitt andra tepaket (vi får först ett paket den första månaden av swappen, vi skickar samtidigt ett paket också, den andra månaden får vi ett svarsbrev från den vi skickade till, och skickar samtidigt ett svar till den vi fick av, svarsbreven måste inte innehålla te, men jag tror att det är mer regel än undantag att dom gör det) innehöll också några gröna teer, och ett par som jag inte riktigt vet vad dom är, grönt eller svart eller något annat. Gott luktar dom i alla fall, jag har inte smakat dom än. En sort som jag däremot har smakat på, är teet med granatäpple (pomegranate) - det luktar himmelskt och smakar lika gott som det luktar, jag måste helt klart få tag på mer av den sorten! Brunkullate är en favorit sedan jag gick i gymnasiet, så början på 90-talet. Jag vet inte om jag testat den gröna varianten, men den svarta är supergod!
 
Jag har också ett par nya muggar till samlingen, dom passar bra i ett inlägg om te!
 
Den svarta köpte jag på Röda Korset för en tia, egentligen vill jag helst hitta roligare/knasigare/mer udda muggar, men det var något med den som jag tyckte om ändå, trots att det bara är en "vanlig" mugg. Den är vanlig i storlek också, den blå muggen bredvid är enorm! Suss hittade den på Shoppis, jag hade bett henne om att kika efter roliga muggar och spännande parfymer åt mig, och den här muggen var vad hon fick med sig hem. Jag försökte betala för den, men det fick jag inte... Tack Suss! Jag har provdruckit den sedan jag kom hem med den, den funkar alldeles utmärkt! Faktum är, att jag precis drack nyponsoppa ur den, och det funkade lika bra som att dricka te - mångsidighet är bra! ^_^
 

Kommentera här: