små jägare och stora, och stenåldersmän

Bosse och Selma var med mig och Alice på promenad, är katterna ute när vi går ut så hänger dom gärna med. Selma visade att hon helt klart är jägaren i familjen - den stund det tog för Alice att bajsa (inte lång stund!) så hann hon ta en sork!
 
Apropå jägare i familjen - många gillade inte Jurassic World när den kom, jag gjorde faktiskt det (jag gillar Jurassic Park också, utom den andra filmen), och nu ser jag fram emot Jurassic World 2. Vad kan jag säga, jag gillar dinosaurier! Dock vet jag inte om jag kan säga att trailern ser så intressant ut, det ser mest ut som vulkaner som får utbrott och dinosaurier som springer, men förhoppningsvis består filmen av mer än så.
 
 
Apropå gamla saker - jag har alltid dragits till yngre människor, ända sedan jag var typ 20, jag har inte alls attraherats av äldre. Fast den senaste tiden så har jag upptäckt fler och fler äldre män som jag tycker är attraktiva, David Lynch till exempel, och nu senast Marty Raney i Homestead Rescue, och inte att förglömma - Jeff Goldblume i Jurassic-filmerna. Vad är det som händer? Är det jag som helt enkelt börjar bli gammal nog (fyller 44 i höst)? Eller börjar det som äldre män representerar vara intressantare än det som yngre män representerar? För jag måste säga, kunskap, erfarenhet, auktoritet osv är något jag dras till just nu. Det kan i och för sig också vara ett tecken på att mitt hus och min gård är hög prioritet just nu, och jag skulle absolut inte ha något emot att träffa någon som kan kavla upp ärmarna och snickra, eller gräva, eller bygga, eller vad det nu är som kan behövas. Frågan då är, är det jobbet som kan utföras som jag är intresserad av, eller personen som kan utföra jobbet?
 
I och för sig är det en väldigt teoretisk fråga, det är inte direkt så att det står friare på kö här utanför... >_<
 
Idag är det förresten svalare ute, och blåsigt, undrar om jag inte ska gå ut och snickra lite idag. När jag nu saknar någon som kan utföra jobbet åt mig, så får jag lov att göra det själv. Tur att bra kvinna reder sig själv! Dessutom ska jag koka sirap av mina maskrosor, jag måste ju byta av karlgörat med lite fruntimmersgöra också!
 

Kommentera här: