en spindelsocka är snart klar!

Efter att första halva benet på första spindelsockan tog en jäkla tid, så har resten gått hyfsat smidigt, och jag håller nu på att sticka dom sista varven på tån. Nu är frågan - jag har tre påbörjade sockpar, dels dom här, dels mina pumpajuicesockar, dels ett par honeydukessockar, vilket par fortsätter jag på nu? Mest är jag sugen på att lägga upp till ännu ett par sockar, men SSS* är allvarliga saker, och ska inte uppmuntras - rätt vad det är, så sitter en där med en hög med udda sockar, och har inga sockar att ta på sig.
 
Mönstret är Spider socks, men jag kallar dom för "Follow the spider" socks, för att jag har massor av idéer kvar till massor av sockar med Harry Potter-tema. Jag skulle kunna sticka HP-sockar i flera år, utan att upprepa mig!
 
På tal om helt andra saker, eller på tal om den senaste tidens insnöande på te, muggar, kannor och allt sånt (väldigt lämplig insnöning denna snörika vinter!), så funderar jag på att ta fram kameran och filma en kik på min samling tetillbehör. Jag gillar att titta på sånt, och jag kan inte vara ensam om det!
 
* SSS = second sock syndrome, när man stickat klart ena sockan, men drar sig för att sticka dess maka. Väldigt lätt hänt!
 

Kommentarer:

1 Jossan:

Åh, dom ser coola ut, dina spindelsockar! Har fobi för spindlar, så inget jag skulle ta på mig, men coola var dom...
Antar att SSS står för typ SingelSockStickning eller nåt sånt? Men gör klart spindlarna och visa upp på! :D

Svar: jag tänkte just det, skulle kanske ha varnat känsliga personer för jobbig bild... har man fobi så har man, jag undviker helst bilder på harskrankar... jag skulle ju skriva en förklaring på förkortningen, men glömde visst... second sock syndrom betyder det, eller i princip det du kom fram till! det lutar åt spindlarna! ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: