oktoberpimpad hylla

På väggen i köket har jag en tallrikshylla, och den fungerar som display för fina saker som jag vill visa upp (inga tallrikar, alltså ^_^) - ofta som en sammanfattning av det inredningshumör jag är på. Förut stod det alltså pastellfärgade muggar och porslinscupcakes där, nu ser det helt annorlunda ut...
 
 
Svart och vitt, och så lite fjädrar! (Fjädrarna mest för att garanterat vara ifred för djuren...) Den virkade nallen och den stickade katten är vintage, loppisfynd som jag inte kunnat motstå. Den svarta ljusstaken har min farbror gjort i början av 70-talet, jag har sprejmålat den, och limmat på ett gökur längst upp. Jag funderar på att hänga något pyntigt under armarna också, men har inte kommit fram till vad det skulle vara. På hyllan under står en Buddha i plast, från Flying Tiger, den ska kunna lysa, men fungarar inte längre. Fjädrarna har jag hittat ute, det är skatfjädrar, måsfjädrar, kanadagås, och så en tranfjäder, och dom står i en klassisk Ikeavas i miniformat. Den större pudelflaskan är ett loppisfynd, dom två mindre är gamla Avonflaskor, en present från Crystal som alltid vet vad jag tycker om. Under hyllan hängde jag upp ett väldigt användbart fynd - en kakform i silikon i form av en fladdermus, jag hittade den på Ica för en tjuga i måndags. Jag ser redan fram emot att provbaka den!
 
Min tallrikshylla är sålunda redo för oktober, och för Halloween! Förresten, jag kom på - jag har en liten kakburk i form av en orange sugar skull, den skulle göra sig bra på hyllan. Jag är precis på väg ner till köket, jag ska kolla på en gång!

Kakburken (och den lilla tavlan i bakgrunden, som är en magnet och som lyser i mörkret) fick jag i ett Halloweenpaket för ett par-tre år sedan, snart är det dags för årets Halloweenpaket. Spännande! Jag är nästan klar med mitt paket, jag ska bara hitta något gott att stoppa i, och så ska jag ta kort och slå in allt i paketpapper, så är det redo att färdas mot USA. Halloweenswappar är nästan dom roligaste!
 

Kommentera här: