busy, busy!

Idag har jag plockat fram garn och stickor för första gången på väldigt länge - jag har möjlighet att byta till mig porslinsdockor, och stickar tröja/tröjor till en tvååring i utbyte. Hittar jag något lämpligt tyg i samlingen så kan jag nog inte låta bli att sy en klänning också... Tanken är inte att samla på porslinsdockor, utan att plocka isär dom och att använda huvuden, händer och fötter i olika projekt eller som dekoration. Man kan hitta på roliga saker med dockhuvuden!
 
Jag har också annat för mig, jag målar om ramar (jag skulle behöva gå ut spreja lite guldfärg, bara det slutar regna), jag ska måla några till randiga, jag funderar på att måla om min helgonlampa, jag har tillklippta gardiner att sy, jag har ATC-kort och tarotkort att måla och att skära till (ska prova på silhuettklipp till bägarfemman), jag vill snickra klart min kuriositetshylla, jag funderar på att börja tapetsera... Jag har inte brist på projekt, alltså, jag vet bara inte vart jag ska börja! På sätt och vis så får jag vara glad över att regnet utesluter utomhusprojekten, det begränsar urvalet litegrann i alla fall...
 
 
Först ska jag i alla fall sticka 18 cm på bakstycket på en kofta, äta lunch, och tejpa ränder på tavelramar. Sen får jag se!
 
Spara

Kommentera här: