garnkalas!

När jag letade efter garn till mitt nya stickprojekt, ett par halvvantar till en kompis (det verkar funka bra, sticklusten smyger sig tillbaka!), så kom jag på att jag aldrig visade allt sockgarn jag vann på facebook i våras! Det finns få saker som kickar igång min lust att sticka som fina garner, så det känns vara ett väldigt lämpligt tillfälle nu. Jag hann sticka ett par sockar i det blågrönrandiga garnet innan sticklusten ersattes med målarlust (samma garn valde jag nu, när jag satte igång en stickning igen), men allt annat är orört och väntar bara på att jag ska sätta tänderna i alla dessa mumsiga garner i alla dessa mumsiga färger! Alla garnerna är tunna sockgarner, precis vad jag gillar mest!
 
Några nystan är hela, dom flesta är mer eller mindre påbörjade, men det gör mig absolut ingenting - mindre garnsnuttar blir till ränder eller detaljer, större garnsnuttar kan räcka till ett par kortare sockar, särskilt om jag gör mudd, häl och tå i en kontrastfärg. Inget garn förfars, det är i alla fall säkert!
 
Det är alltså det här blågröna garnet som jag högg tänderna (stickorna!) i först, så himla fina färger!
 
  
 
Dom regnbågs-/karamellfärgade nystanen får det förstås att klia i fingrarna också, jag älskar färger, ju fler desto bättre. Jag undrar om inte nån av dom är nästa garn till nästa projekt. Det närmaste, karamelligare, garnet skriker Honeydukes, och det andra skulle jag helt klart kunna göra ett par Bertie Bott's Every Flavour Beans-sockar av, bara jag hjälper till med något/några garner till. Jag har en hög med enfärgade garner, rosa, grönt, blått, gult osv, det fungerar alldeles utmärkt tillsammans med ett regnbågsfärgat garn!
 

Kommentarer:

1 Anna:

Underbart!! :D

Svar: helt fantastiskt! ♥
Miss Kitten Heart

Kommentera här: