vad hände nu???

Visst har jag skrivit att jag ska ta en konstpaus (^_^) året ut? För min målarlust har varit totalt försvunnen sedan i våras, och jag tänkte att ta paus med mening förhoppningsvis ska ge mig tillbaka den. Jag hade tarotkort att göra klart till min tarotswap, och tre ATCs till ett byte (om hon inte bytt bort korten med någon annan redan, jag gick litegrann under jorden där ett tag...), och sen var planen en paus. Gissa vad jag gjort idag? Det börjar på m och slutar på ålat - japp, satt ett tag i målarrummet, är nästan klar med dom tre ATC-korten, har helt gjort om bakgrunden till tavlan jag har beställning på (den blir mycket bättre nu), jag har börjat på ett par örhängen av minitarotkort (inget målat iofs), och jag har limpistolat ett par saker (inte målat där heller, alltså) - en julkrans jag håller på med har fått några fler kulor, och en beställd drömfångare börjar närma sig klar. Dessutom har jag idéer till orakelkort (till mig själv), och det kliar i fingrarna efter att göra fler tarotkort till swappen - det är ju några kvar, tre hela sviter, och några kort i bägarsviten, så vi har fortfarande det vi gör.
 
Vad var det som hände, kan jag undra. Förmodligen så är det så enkelt, att när värsta måstena försvann, så fick jag tillbaka lite lust. Nu ska jag bara försöka att hålla igång lusten, utan att för den skull ta på mig för mycket, så att jag skrämmer bort den igen.
 
Nej, ni får inte se något av det jag målat idag, ni får vänta tills imorgon. ^_^
 
Hur magisk ser inte den här pelargonen ut, förresten? Nästan inga blad, men massor av blommor på skira stänglar - helt fantastisk!
 

Kommentera här: