jul hos jotex

En av favorithändelserna på året, är när julkataloger börjar komma, och julspecialtidningar, och förstås julgrejer i affärerna. I fredags dök två kataloger upp, bland annat Jotex. Jag minns Jotex från 90-talet - billigt, ja, men dålig kvalitet, omoderna grejer, riktigt B-igt. Jotex nuförtiden är en helt annan sak. Jo, priserna är lite högre, men dom har så mycket fint nu!
 
 
Jag skulle inte ha några som helst problem att fylla julpyntslådan härifrån! Nej, det är kanske inte så färgglatt som jag helst vill ha (där brukar Indiska kunna hjälpa till), men jag älskar mässing, djurfigurer, mycket vitt, nytänkade former... Den stora mässingsurnan (med granen i), den vita älgen, björnen med horn och den vita adventsstaken står högst upp på önskelistan - förutom adventsstaken är det dessutom sånt som kan vara framme hela året! Å andra sidan, min syn på sånt som är åretruntpynt kanske skiljer sig lite från andras, jag har en stor plasttomte som har stått i mitt köksfönster i sådär 7 år...
 
Nu borde förresten Ellos och Ikea också vara på gång snart! Och jultidningarna - jag har ju slutat att köpa tidningar, men en jultidning eller två kommer det faktiskt att bli ändå.
 

Kommentera här: