kitsch deluxe

Det blev inget Sundsvall igår, så jag for in till Östersund och träffade Suss och hennes familj, gick i några affärer, åt lite snabbmat (Max har många vegetariska alternativ, man behöver inte vara vegetarian för att uppskatta dom - dom jag har testat är jättegoda!). Spenderade lite pengar, blev inparkerad men lyckades lirka mig ut, kom hem i vettig tid. Trevlig dag, helt enkelt!
 
På Max köpte jag cheesefries, men bad dom lägga på oumph - jättegott! Fast ibland känns det lite synd att jag inte orkar äta så mycket längre - magen säger verkligen stopp när det är stopp, hur gott munnen än tycker att det är.
 
Något jag saknar sedan jag snaggade håret, är att kunna sätta upp det, ha i fint hårpynt och sånt. På Lindex hittade jag det här diademet med en stor rosett, och jag älskar det! Det känns mer som en hatt än som ett diadem, och jag planerar att använda det en massa. Ser ni förresten vad jag ser - mitt ansikte har krympt! Jag har fått tillbaka mina kindben!
 
Ett av dagens bästa köp är dom här flamingolamporna - jag älskar flamingosar, och jag skulle gärna vilja ha en större flamingoslinga att ha framme året runt. Till badrummet hoppas jag på att hitta en våtrumstapet med flamingomotiv, det finns jättefina papperstapeter, men dom är ju inte det bästa i duschen...
 
Jag köpte också ett gäng julkulor på Rusta, dom har alltid fina kulor till bra pris, men i år är dom extra fina! Tyvärr är dom lite tunga - det är glaskulor, men glaset är av det tjocka (och tunga!) slaget, och det är lite lurigt att hänga dom i en plastgran. Dom verkar mera vara gjord för kungsgranar - rejäla kraftiga grenar, som orkar hålla tunga julgransprydnader. Jag har förresten hängt upp lite fler kulor ikväll, det börjar vara väldigt fullt, och ändå har jag mer kulor som jag vill ha upp. Tur att jag gillar mina julgranar överlastade!
 

Kommentera här: