finbesök och loppisbesök

I söndags fick jag finbesök, Elisabeth och jag gick i samma klass på gymnasiet, och det är nog tjugo år sen vi sågs sist. Så det var på tiden! Hon stannade över natten, och vi hade det hur trevligt som helst, det kändes inte alls att det var så länge sen. Efter att hon åkt, så gick luften ur både Alice och mig, vi gjorde en tidig kväll på måndag, och hela tisdagen var jag som en zombie, jag sov mer än jag var vaken. Idag är jag fortfarande trött, men tvingade mig själv att faktiskt göra något, och inte somna på soffan.
 
Idag träffade jag en annan gammal klasskompis, Anna, vi gick i grundskolan tillsammans, och också vi har börjat umgås igen den senaste tiden. Vi for på loppis, på Öhn och på Muråsen, jag sålde mina sista muminmuggar och behöver sygrejer, och sygrejer hittade jag en del. Några tyger, trådrullar i olika färger, en låda knappar (många jättefina!), några mönster, och så en garnvinda. Jag började sy en blus i morse, och letade fram tyg till en klänning, och blev väldigt påmind om att jag bara har små tygstycken, så att hitta tyg, och att hitta större bitar, var behövligt. 
 
Nu ligger jag på soffan igen, och läser steampunk (Soulless av Gail Carriger), och försöker hålla ögonen öppna en liten stund i alla fall, såpass att jag kan gå och lägga mig. För det är såhär jag fungerar - jag har haft jättetrevligt, jag gör gärna om det fler gånger, men efteråt är jag helt slut, och det tar tid att piggna till igen. 
 
Så till åtta ska jag hålla mig vaken, sen tänker jag faktiskt gå och sova - jag ser ingen mening med att tvångshålla mig vaken. 

Kommentera här: