ett färdigt skafferi, och en kärleksfull ask

I morse ställde jag in allting i skafferiet igen, och jag är sååååå nöjd! En inte alltför stor summa pengar (hade varit gratis, om jag hade använt nån av tapeterna jag har hemma), en inte alltför stor mängd jobb, och en gigantisk skillnad! Och tapeten är så himla fin, den hade legat till försäljning i över ett år, utan att någon nappat, och jag kan inte begripa varför. Missförstå mig rätt, jag är glad för att den fanns kvar, men jag kan som sagt inte förstå hur.
 
Jag ville ta en bild utan en massa saker på hyllorna för att verkligen visa hur bra det blev. Jag har inte mönsterpassat ett dugg, jag har inte ens tänkt på att vända tapeten åt rätt håll, men det är absolut inget som direkt syns. Jag hade en sån flax, att runt hyllplanen var det exakt en tapetbredd, så det blev väldigt tapetekonomiskt att klippa till bitarna. Den här gången så höftade jag inte tapetbitarna, som jag gjorde i början, utan jag mätte och klippte noga - inte en centimeter av tapeten får slarvas bort!
 
Och såhär ser det ut med alla fina burkar i. Jag fixade dymoetiketter till alla burkarna, så är det lätt att hitta det jag söker. Som jag säger i videon, så funderar jag på att sprejmåla dom röda kryddburkarna också (köpta på etsy), rött är inte riktigt min färg. Gult är vanligtvis min färg, just nu är rosa min färg, och både rosa och grönt skulle funka bra i skafferiet. Jag får ta en fundering, helt enkelt!
 
Gökuret som hänger på skafferikanten är inte det enda jag sprejat rosa, jag har sprejat ungefär allt som inte lyckats komma undan... Några djurformade blomkrukor, ett eiffeltorn, ett nysilverfat (som jag tror ska få vita prickar. eller röda!), en nordafrikansk ljuslykta i keramik, min vattenkokare, och så den här svepasken. Jag hittade den i en kontainer för flera år sedan, då var den röd och träfärgad, nu är den ljusrosa/ljusaprikos, med nån slags ombréeffekt. Tejpen piggar upp den, tycker jag, den är köpt på TGR, den smala är vanlig tejp (fast med motiv, då), den breda är en washitejp. Jag funderar på om jag inte ska måla om kökslamporna också, nu är dom rödoranga, inte helt fel, men inte den korallfärg jag hade tänkt. Nu har jag flera nyanser av korall/aprikos att välja på, och flera nyanser av rosa, så ja, jag funderar helt enkelt på saken. Rätt vad det är, så lär jag väl få ett ryck, och bara måla om dom. Det brukar vara så jag funkar!
 

Kommentarer:

1 Birgitta:

Spraya inte djuren bara;)


Svar: det kan man aldrig så noga vara säker på >_< hade alice varit vit, så hade hon säkert fått både den ena och den andra färgen =^_^=
Miss Kitten Heart

Kommentera här: