nya vardagsrumsgardiner

Jag har äntligen fått tummen ur, och håller på att sy gardiner till vardagsrummet. Det blir riktigt bra, jag blir nöjd, även om jag lyckades mäta fel... Planen var att gardinerna skulle precis nudda golvet, nu blev det en pöl istället. Fast hellre en pöl, än gardiner som är för korta!
 
Här är bollfransen på gång. Jag var lite fundersam om färgerna på bollfransen skulle passa till gardinen, men det visar sig att det nästan passar för bra... Det bruna, gula och gröna återkommer i rosorna, och det blåa är precis samma färg som soffan. Det rosa behövs för att bryta av lite, för att det inte ska matcha för mycket. Jag har sett fram emot att äntligen få använda bollfransen, jag köpte den innan jag ens hade köpt huset...
 
Och så ser det ut med ena längden på plats. Jag delade den rosiga gardinen i tre delar på längden, eftersom mönstret bestod av tre våder. Det visade sig vara helt perfekt, mera rosor hade varit för mycket! Nu ska jag sy en gardin till, sen ska jag hoppa i duschen - sminkbord ska hämtas, liksom plånbok - jag hade visst råkat glömma den på Dollar Store... Jag fick nyss ett sms därifrån, jag har inte ens hunnit märkt att den varit borta... Hoppsan!
 

Kommentera här: