uppe med tuppen!

I morse vaknade jag före fem, efter att ha somnat vid halv tolv, så jag förutspår en tupplur inom den närmaste framtiden... Jag klev upp redan före sju, jag började på ett par secret santa-presenter igår kväll, och jag blev så pepp på att göra klart dom, för dom blir så himla bra! Jag kopplade in skrivaren härom dagen, och utnyttjade den på en gång, utskrifter av gamla konstverk har nu förvandlats till något helt annat! Eftersom konsten i våra hemliga paket ska vara nytillverkad för just den mottagaren, så gills inte mina pimpade utskrifter, men jag tänkte om jag pyntar asken med målade motiv, så borde det fungera. Sen har jag flera andra idéer också, så jag borde kunna få ihop två bra paket, även om tiden tickar ner fortare än jag hade önskat - om två veckor ska paketen postas!
 
Apropå att sova hela natten - Lily behövde inte ut en enda gång inatt, hurra! Jag var uppe och kissade vid femtiden, och hon lyfte inte ens på huvudet. Morgontrött vovve är en bra vovve! Och Beppe har listat ut hur hon tar sig förbi kompostgallret, så hon kom och sov i sängen en stund inatt, väldigt trevligt, jag saknar katterna när dom inte sover hos mig.
 
Och apropå Beppe - jag lämnade in hennes urinprov igår, och veterinären ringde igår kväll. Dels såg jag ju själv att det inte såg bra ut, det var långt ifrån kissfärgat, men när dom tittade på det, så innehöll det en massa skit, bakterier och sånt. Det ska odlas i 24 timmar, för att se hur bakterierna utvecklas, så jag väntar på att höra ifrån veterinären mitt i dagen. Förhoppningsvis hittar dom nån bra medicin till stackars Beppe!

Kommentera här: