skruvar och hallförvaring och sånt

Idag har jag hunnit med litegrann, även om det  känns som jag knappt gjort något. Jag har kommit ihåg att köpa toapapper och solkräm och skruvar, jag har beställt en kyl/frys, till ett bra pris (och utan frakt, eftersom jag gick in på Elkedjan), jag köpte en skruvlåda att förvara batterier i (jag såg på pinterest, så smart, så smidigt!) på Dollar, liksom en polygrip och en liten skiftnyckel. I huset har jag målat ett till lager färg på dörren mellan målarrummet och sovrummet, jag har skruvat upp dom sista krokarna i hallen, och jag har packat upp lite målargrejer. Det börjar se väldigt tomt ut i lägenheten, och väldigt fullt ut i målarrummet, eftersom det är visst där allting hamnar. Jag har fortfarande inte fixat i klädkammaren och inte heller bytt skåpknoppar i köket, och jag har ingen aning om var jag ska ställa kartongerna som står i hallen, imorgon kommer en hylla från Ikea, som ska stå precis där kartongerna står. På söndag kommer tjejen som ska flyttstäda, och på måndag morgon går lasset med dom sista möblerna. Lite lätt tidspanik!
 
Hoppas det blir regn resten av veckan, så att jag slipper tränga ihop mig i två rum på övervåningen!
 
Jag köpte skruv på Gärdin & Persson, och där kunde man visst köpa skruv i lösvikt - superbra! Men, jag har ju inga bits som passar till dom sexkantiga skruvhålen, upptäckte jag, så det måste också skrivas upp på inköpslistan. Förresten - ser ni hur besatt jag blivit av mässing? Till och med bland alla skruvburkar, så drogs jag till dom mässingsfärgade skruvarna. Det är tur att teak och mässing är så snyggt ihop, för jag har mycket av båda delarna!
 
Hatthyllan satte jag upp igår, den var en inflyttningspresent från Mirja och Ewert, och eftersom det var precis en sån jag helst ville ha i hallen, så blev jag väldigt glad. Dom klassiska krokarna är köpta på Rusta, och är bra att hänga väskor på, eller om det kommer nån kortväxt person och hälsar på. Som mina syskonbarn. Eller systrar. ^_^
 
Jag hoppas att min stängselkille är borta i huset och spikar på nät just nu, gör han det, så är det förhoppningsvis klart tills imorgon - det verkar gå betydligt snabbare och smidigare än vad jag hoppats i mina bästa stunder! Det blir så himla bra att kunna stänga in Lily, och samtidigt kunna låta henne springa lös!
 

Kommentera här: