loppisfynd igen

Det har blivit lite loppisfynd på sista tiden, det kommer och går i vågor. Å andra sidan, allting kommer och går i vågor för mig, ibland målar jag en massa, ibland handlar det bara om inredning, ibland är böcker det enda som intresserar mig - och det syns på bloggen. Innehållet kommer liksom i block, det syns klart och tydligt var mitt fokus är. Nu är det dessutom sommar, nu är det loppisar och auktioner, sånt vi inte ser så mycket på vintern här uppe, så då blir det ganska naturligt många loppisbesök. Jag tycker ändå att jag har hejdat mig, jag har inte alls köpt så mycket som jag hade kunnat, jag har funderat över plats och behov och kostnad, och ja, ibland har det blivit något som jag inte direkt behöver, men då har priset varit helt fantastiskt bra så jag har inte kunnat låta bli. Ikväll är det sommarens sista auktion, så jag tänkte visa måndagens lilla loppishaul innan jag far dit:
 
Två stora plåtburkar (dom kommer att hamna i skafferiet), några små kryddburkar till samlingen (jag har sett såna för 150 kr/styck, det kan jag säga, att det betalade jag INTE), en litet lackäpple, en minidalahäst och en liten liten pillerask.
 
Och ett gäng babusjkor, jag upptäckte nyss att anledningen till att blommorna på magen ser så sneda ut, är att jag hade vänt nederdelen bak och fram... Nu ser det betydligt bättre ut!
 

Kommentarer:

1 Alicia:

Haha åh, jag känner igen mig så mycket i det du skriver. Det går i skov för mig också, med vad jag skapar i för material och teknik och vad jag ägnar hela dagarna åt. Och jag måste verkligen samla all min kraft när jag går på loppis för att inte fylla hela mitt hem med märkliga prydnadsdjur, glasvaser och PLÅTBURKAR. Fast nu ljuger jag för mitt hem ÄR redan fyllt med plåtburkar. Jag älskar plåtburkar. Underbart att förvara mjöl och socker och havregryn och tråd och knappar och skatter och pennor i fina kärl istället för gamla plast- och pappförpackningar. Din röda här ovan är såå fin!

Svar: det är tydligen nåt visst med plåtburkar! jag har en stringhylla full med plåtburkar med te i, nu tänker jag att jag ska använda kommande köp i skafferiet, än är det några torrvaror som inte har någon burk ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: