helt ointressant

Några dagar utan minsta lilla inlägg, och idag kunde lika gärna bli det också. För frågan är, vad är att föredra - dagar utan inlägg, eller inlägg utan innehåll? För den ena dagen är den andra lik här, och innan jag piggnar till, så kommer det så att förbli. Jag är fruktansvärt trött, orkar ingenting, jag skulle behöva dammsuga, diska, klippa gräs, men tar mig knappt ur sängen. Att gå ut med Lily är högsta prioritet med den lilla energi jag har, till och med att sitta vid datorn är för energikrävande. Alltså - inga inlägg, eller världens tråkigaste "jag orkar inget"-inlägg? Ska jag hoppa över reality-bloggningen, och hålla mig till solskensbloggning, och bara bjuda på intressanta, inspirerande, kreativa inlägg? Hela mig, delar av mig, eller bara skippa dom tristaste bläch-inläggen (som det här)?

Kommentarer:

1 Nina L:

Jag läser gärna din blogg. Oavsett hur mkt eller lite du önskar och/eller orkar dela med dig. Livet är ju upp och ner för oss alla. Du delar sådant som många väljer att inte sätta ord på.
Så, det i sig händelsefattiga, mindre roliga och i känslan kanske innehållslösa kan jag iaf se som en öppning för andra. En djupare förståelse för och insikt i att livet är en blandning av sött salt och surt. Jag läser gärna. Xxxx

Svar: tack så mycket, det blir jag glad av att höra!
Miss Kitten Heart

2 Jennifer:

Nejdå, skriv precis hur skit eller underbart du mår, alla har vi ups and downs och det är bara uppfriskande när andra ogenerat delar med sig av sina. :)

Svar: det är så jag känner också, det känns inte helt äkta när det bara är solsken och blommor
Miss Kitten Heart

Kommentera här: