tarotkort och pennor

Jag har förut visat er dom tarotkort jag har målat för ett tarotswap som jag håller i. Igår fick jag hem den sista uppsättningen, och kunde inte låta bli att fotografera alla tillsammans, innan jag delade upp dom och förpackade dom för ivägskickning.
Vi gjorde dom sex första korten i stora arcanan, Narren, Magikern, Prästinnan, Kejsarinnan, Kejsaren och Hierofanten. Dom tre korten i sista raden kommer från grupp 2, det blev bara två deltagare i den gruppen, så det blev inte så många kort för dom att måla, eftersom man målar ett kort till varje person i sin grupp.
 
Och så ser början på min tarotkortlek ut - dom passar överraskande bra ihop, vi har hållit oss till någorlunda samma färgskala. Prästinnan till höger (i översta raden) är ett bonuskort, när man håller i ett swap så får man ibland bonuskort som tack. Det är en av bonusarna med att vara swapvärd!
 
Igår fick jag mitt andra och sista (jag har sagt upp prenumerationen) artsnacks-paket. Det känns som rätt beslut att inte fortsätta prenumerera, för paketen är alldeles för penn-baserade för att passa min stil, jag använder inte alls mycket pennor i min konst.
 

Kommentera här: