när det bränner i plånboken...

Idag har jag varit ute och spenderat pengar som bara den, ojojoj. Men det var på bra saker, jag var på Röda Korset och köpte en kofta och ett par tröjor och en liten kryddburk, jag var på Dollar och köpte städsaker och sånt. Jag slösade inte mycket på onödiga saker, men passade däremot på att köpa sånt jag inte har slut på än. Det är en sån där typisk sak, allt tar slut på samma gång, tvätt-/sköljmedel, diskmedel, schampo/balsam... Nu har jag så att det räcker ett tag.
 
Kryddburken som jag köpte på RK, hörlurar från Dollar Store (en hundring, flådigare än så behöver jag inte), och så en bricka.
 
Och så en bricka. Brickan var väl strängt taget inte nödvändig, men den var himla fin, och jag har ingen större bricka, bara små. Och en bricka är bra att ha, så slipper jag springa många gånger när jag har folk här på te.
 
Förresten, apropå folk på te. Eftersom jag är borta helgen jag fyller år, och helgen efter den, så bjuder jag på födelsedagsfika i helgen. På lördag är den som är fikasugen välkommen, dörren står öppen mest hela dagen. Vem vet, jag kanske rentav inviger min nya bricka...
 
Förresten igen, apropå storhandling. Den här köpte jag ju också, en ny bil. Äntligen! Hurra! Jag tycker redan mycket om den! Jag ska prova den på landsväg på torsdag, då jag åker in till Östersund och träffar Suss, sedan får den frakta mig till Arvidsjaur nästa vecka, och förmodligen till Stockholm veckan därpå. Den kommer att bli en god och trogen vän, det är jag säker på!
 
 

Kommentera här: