i en rosa färgskala

Jag var ju till Östersund igår, målet var att spendera pengar, och jag må säga att det lyckades över förväntan... Min plånbok tömdes fortare än vad jag hade tänkt, och jag kom hem med färre påsar än vad jag hade trott. Men jag är nöjd med mina köp, och ännu nöjdare är jag med att jag spenderade resten av dagen med Suss och hennes familj. Mys på högsta nivå!
 
Sex and the City-boxen har jag velat ha i många år, när jag nu hittade den för 299 kr, så slog jag till. En bok om kristaller stod också på önskelistan, så den kändes som ett fynd. Annars har den esoteriska hyllan inte mycket att erbjuda på någon av bokaffärerna i stan...
 
Jag köpte också schampo, balsam, body lotion och handkräm från Urtekram, ett av mina favoritmärken. Ekologiskt, innehåller inte en massa skräp, och priserna är dessutom bra. Den runda burken innehåller sheasmör, något jag varit på jakt efter ett tag. Jag smörjde in ansiktet igår kväll, och idag är huden mjuk och len.
 
Till vänster washitejp, till höger textiltejp. Fin tejp kan jag visst inte sluta köpa...
 
En pil i en lång kedja, en ring och ett pentagram. Smycken har jag också svårt att låta bli. Men faktiskt, har man inte så mycket kläder, så är smycken ett jättebra sätt att förändra sina outfits. Dom stora blingiga smycken som jag har föredragit länge, har visst bytts ut mot små och nätta, som jag istället använder många av samtidigt.
 
Så här, till exempel. Armbanden blir bara fler och fler på armen, och jag funderar inte om dom passar ihop eller inte. Buddhan är köpt på Dollar, karmaringen är köpt på Ur&Penn i Stockholm, tennarmbandet och det sirliga med djur är från mormor, och det oranga Rädda Barnen-armbandet köpte jag igår. Jag hade ett förut som jag tappade, och jag var glad över att hitta ett nytt.
 
En liten häxhatt kunde jag inte låta bli. Ja, den kommer att bli använd, och inte bara på Halloween.
 
Vintermuggen överst i mitten köpte jag tidigare i veckan, sommarmuggarna på var sida om den köpte jag igår. Cervera hade ett jättebra utbud av muminmuggar, dom hade flera som annars är utgångna, som sommarmuggarna. Glad blev jag!
 
Jag var också in på Body Shop en snabbis, jag ville bara lukta på en nyutkommen parfym. Den (Red musk) luktade himla gott, och kommer att köpas inom en rätt snar framtid. Body Shop är bra på parfymer, dessutom är priserna bra, och tillverkningen är etisk och miljövänlig och sålunda bra också.
 
Jag köpte också en hög med klänningar, men dom är inte speciellt roliga att ta kort på. En svart långklänning (som jag har på mig nu), en kort, snäv långärmad (att ha under andra klänningar) och en svartgrön knälång, alla tre från Indiska. En tegelröd långklänning, en kort svart kjol och en kort, snäv klänning (båda att ha under andra klänningar också) och en svartvitrandig oversize tröja, och en hög med strumpbyxor, från H&M alltihop. Efter att ha klätt mig väldigt färgglatt ett tag, så dras jag till svart igen, jag vet inte om det är den annalkande vintern, eller helt enkelt att allting går i cykler, även kläder och smycken. Hur det än är med det, så är svart tacksamt, det kan blandas med det mesta, vilket gör det väldigt användbart. Nu vill jag bara ha tag på ett par vinterskor, dom ska vara lågklackade och fodrade, helst med mockasinkänsla, gärna med skaft. Och jag vill hitta dom på jobbet, så att dom inte är så dyra. Nej då, jag har inte alls några höga krav... ^_^
 
 
 

Kommentarer:

1 Maria:

Det var inga dåliga grejer du shoppat. :) Söta washitapes du hittat. Såg att du hittat dem på Ica. Har aldrig haft turen att hitta nåt sånt där.

Mycket fin blogg du har förresten. Ha en trevlig helg! :)

Svar: jag hittad dom på Ica Maxi, dom hade några sorter till också. våran vanliga Ica har bara ett par sorter, grönmönstrade och svartmönstrade. tack så mycket! detsamma!
Miss Kitten Heart

Kommentera här: