wildwood

Idag kom äntligen böckerna jag beställt, enormo-bokhögen jag köpte när jag fick lön. Det kommer jag definitivt att fortsätta med, nu när jag har en riktigt inkomst, att fylla på bokhyllan, även om det förmodligen kommer att lugna ner sig med tiden - det är såhär i början som jag galenshoppar. Hoppas jag i alla fall. Det blev en hel del häxeriböcker, nytillskott till min samling Alice i Underlandet (å så fina!), några romaner... Lite ditt, en massa datt, helt enkelt. Men böckerna jag fastnade allra mest för, är ett par ungdomsromaner (jag läser gärna ungdomsböcker, det finns en hel massa bra på ungdomsavdelningen), de två första böckerna i Wildwood-serien. Jag har inte läst dom än (för jag kom just innanför dörren), men oavsett om dom är bra eller inte, så kommer jag att köpa de följande böckerna, för oj så fina dom är! Omslaget är fantastiskt, boksidorna är trevligt gammaldags rivna, illustrationerna underbara... Och dessutom kostade dom inte speciellt mycket, under hundralappen för en rejält tjock bok, ett par tjugor till får man betala om man vill ha den inbunden.
 
Dom två första köpte jag nu, den tredje väntar jag på att den ska komma ut i häftat format. Jag köpte dom faktiskt helt på grund av dom fina framsidorna, jag hade ingen aning om vad dom handlar om, jag har ingen aning om dom är bra. Är dom bra, så är det bara bonus! Jag har en ny giganto-shoppingvagn laddad på adlibris, och flera av böckerna där har jag också köpt tack vare deras fina framsidor, även om jag har tittat på en massa bok-videos på youtube, och så följer jag en hög med bokbloggar på tumblr, och har på båda ställena fått tips om böcker som verkar bra. En bok som är med på nästan varenda foto på tumblr är Fan Girl, den måste nästan vara bra, eftersom alla köper den. Nån som läst den, är den bra?
 
 

Kommentarer:

1 anna:

Fan Girl är bra! Gillade även Since You've been Gne av Mrgan Matson! Har inte wildwoodserien men läste ett par kapitel i bokhandelnoch den verkade ocksbra! Har du fler boktips?

Svar: jag har massor av boktips! :) jag kan göra ett inlägg med tips på böcker, om du vill. föredrar du nån speciell genre, eller ska jag bara tipsa om några av mina favoriter?
Miss Kitten Heart

2 anna:

oj! jag trodde den här kommentaren kom bort, men där är den ändå! kul att höra om dina favoriter så klart! får läsa vidare nu!

Kommentera här: