bärbara konstverk

Väskorna är  klara, och med handtag. Jag hittade en väskrem på RK, med precis rätt sorts fäste, och dom passade helt perfekt. Ibland har man mer tur än annars! Själva väskan (som är ca 13x15 cm) består av tavelduk, som jag först limmade på ett lager collage på, och sen målade jag, limmade mer collage, och lät torka ordentligt. Sedan sydde jag ihop till en liten väska, sydde foder (av ett urtjusigt 70-talstyg) och handtag (en handledsrem, som på "gubbväskor"), och så penslade jag hela utsidan med utspätt trälim. När det torkat, så slog jag i tryckknappar som knäppning, satte i öljetter att fästa handtaget i, och så sydde jag på fäste på handtaget. Det blev bra, trots att jag tvivlade rätt ordentligt mer än en gång, och jag ska göra en som går mer i korall, som jag ska ha på Marias bröllop. Varför köpa något, när jag kan göra själv? ^_^
 
Förresten, det syns rätt väl att jag låtit mig inspireras av ett par av mina favoritkonstnärer, Sarah Trumpp och Mindy Lacefield.
 
Nu har jag bara ett par saker till att måla, ett par 4"x4" målningar, som jag skissade och fyllde i linjerna på i förrgår kväll. Att måla dom borde inte ta så länge, så jag törs påstå att jag kan skicka iväg paketen idag, helt och hållet i tid. Hurra!
 
 
  
  
  
 

Kommentarer:

1 Piglet:

Men Gud så fina! Det där kan du ju göra business av, tror jag!

Svar: tack så mycket! japp, funderar åt det hållet. måste bara lösa några tillberkningskrångligheter, men sen så :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: