godmorgon bröllopslördag!

Idag vet jag en som är nervös! Maria gifter sig med sin Dennis idag, är man inte nervös en sån dag, så är man väl aldrig nervös. Jag vill mest ha dagen avklarad, att vara tärna är att få betydligt mer uppmärksamhet än vad jag vill ha. Som tur är, så tittar folk mest på Maria ändå, och jag går fram med Colin, så han stjäl förhoppningsvis det mesta av uppmärksamheten.
 
Jag är rätt säker på att morgonen är betydligt mer livad borta hos dom, än vad den är hos mig. Jag har strykt klänningen, och håller på att äta frukost nu, medan jag väntar på Mirja som ska fixa hår och ansikte. Väskan som jag hållit på med får förbli ofärdig, jag tänker inte börja bråka med den nu, jag kom på att jag har ju en liten gul väska, den fungerar hur bra som helst. Imorgon syr jag färdigt väskorna, jag planerar att skicka den ena (jag håller på med två stycken), tillsammans med lite annat smått och gott, till USA på måndag, så att paketet kommer fram lagom till en födelsedag. Japp, sista sekunden, det är jag det.
 
Nu tänker jag dricka en kopp te till, äta mer rostmackor, och kolla på ett avsnitt av Work of art, medan jag väntar på Mirja, hon kommer om sådär en timme. Precis lagom tid för ett program som är 43 minuter långt!

Kommentera här: