onsdag, och jag är glad och pepp

Man blir glad på riktigt när man vaknar till sånt här väder! Blå himmel, sol, vindstilla - underbart! Förresten, vindstilla är det ju inte, men det ser inte speciellt blåsigt ut. Sån tur, för jag ska till psykologen om en stund, och dit är det en liten bit att gå, och min vinterjacka har jag hängt undan - jag har bestämt mig för att det är vår, och har ersatt jackan med kofta sedan ett par veckor. Längtar tills det blir riktig värme i luften, åtminstone tio plus, och längtar tills snön är borta. Har väl aldrig varit med om långsammare snösmältning!
 
På måndag ska jag göra en jättekul grej, lite nervöst, men mest kul. Ledtråd: I helgen måste jag städa lägenheten. Det behövs!
 
Igen: kokosolja i håret, i topparna - så jäkla bra! Håret ser helt fantastiskt ut, och känns så också. Strunta i dyr arganolja och moroccanoil, köp kokosolja (kallpressad och ekologisk), och stryk ut det i topparna i handdukstorkat hår. Dessutom, investera i torrschampo, så behöver du garanterat inte tvätta håret mer än ett par gånger i veckan. Igår var det fyra dagar sen jag tvättade håret, och det såg hur fräscht ut som helst. Torrschampot fixar håret närmast huvudet, om det ser lite otvättat ut, och kokosoljan håller resten av håret i bra skick. Som sagt - hittar jag bra saker, så måste jag dela med mig!
 
 
 
Amazing weather today! I just wish it could be a little warmer, and that the snow could melt away.
 
I´m doing a really fun thing on Monday!
 
Again, coconut oil! It makes my hair look and feel fabulous!

Kommentera här: