en liten rosa hårding

Kommer ni ihåg den rosa glasknoppen jag köpte förut? Kommer ni också ihåg att den var till ett projekt? Jag gjorde klart det igår, eller jag tror att jag är klar i alla fall.

För rätt många år sedan såg jag en jättefin liten väska på NK, en rosa liten hård clutch med en stor dödskalle som spänne, tror det var Alexander McQueen, dyr var den som rackarns så jag kunde aldrig köpa den. Spola fram några år. I ett nummer av Solo (tror jag att det var) så hade dom ett DIY-tips. Av ett hårt glasögonfodral och en fin knopp visade dom hur man gjorde en egen hård liten clutch. Och eftersom jag tyckte att idén var god lade jag den på minnet. Och så köpte jag ett glasögonfodral på Dollar Store som jag sprejade rosa, jag köpte en fin knopp på Indiska som jag skruvade fast. Så nu har jag en egen rosa hård liten handväska, utan dödskalle tyvärr, men med en fin rosa glasknopp.




Ser ni den konstiga saken i bakgrunden? Den hör till min jordkabel på jobbet, men la av häromdagen. Egentligen är det skräp, bara att kasta, men i mina ögon så är det ett bokstöd. Så råkar jag bli jättetrendig samtidigt - industristilen är ju så väldigt inne nu. :)




I made this pink little clutch from a sunglass case, pink paint and a pink glass doorknob. DIY at its best, and at its simplest.

Kommentera här: