återvinning av bästa sort

För väldigt länge sedan stickade jag ett par kuddfodral av ett par väldigt trevliga garner (Noro Kochoran, silke/ull/angora och Colinette mohair, ull/mohair). Kuddarna har sedan dess bara blivit liggande, hur snygga dom än är, så har dom aldrig riktigt passat in hemma hos mig. Så idag spendade jag ett par timmar med Harry Potter och med kuddfodralen - jag repade upp dom, så kan jag använda garnet till nåt bättre. Först hade jag tänkt göra mig av med dom, men med tanke på att det är bland det flådigaste garn jag köpt i mitt liv, så kändes det som slöseri. Så nu har jag dom här godbitarna som väntar på bättre tider:


Men en sak är säker, mohairgarn är ingen höjdare att repa upp... En sväng i frysen hjälper, men det fastnar ändå en hel massa...

Och apropå garn, en hel hög med mormorsrutor har det blivit:


Jag har ljusblått och korallrosa garn kvar, och en massa vitt, så det är snart dags att köpa mer garn. Jag ser fram emot att få sätta ihop rutorna! Huller om buller hade jag tänkt att det ska bli!




Some odd years ago, I knitted two pillow cases, but they have only been tucked away, and never been used since the colours don´t work in my home. First I thought I´d just get rid of them, but they were made of some really nice yarns (Noro Kochoran, silk/wool/angora och Colinette mohair, wool/mohair), so today I unravelled them. And now I have three balls of really nice yarn, just waiting to be used. Yay!

What I also have, is a big pile of granny squares. The yarn is running low, I have some light blue and coral, and lots of white left, so it´s time for yarn shopping again soon. And I can´t wait to start puzzling the squares together!