klar sjal

Det blev många timmar på tåget för ett par timmar på mässa. Och egentligen hade jag varit lite väl generös med tiden på mässan - jag hade kunnat åka en timme senare utan problem - det var inte så många utställare som var av intresse - för mig i alla fall. Men jag hann med att skaffa en provprenumeration på Camino (jag saknar nu nedlagda Eco Queen, jag hoppas att Camino ska fylla luckan lite), provsmaka en del gott och annat mindre gott (choklad var gott, däribland rismjölkchoklad, nån grön gräsdrink var hemsk) och se modevisningen. Jag satt på första raden (klart man ska se bra på sin första visning!), och såg mycket jag gillade, bla FinOslo. Myrorna var också med, det var lite kul att se en kavaj som jag galgat ute på catwalken. Men skorna var hemska, de flesta av dom...

Fördel med all tid på tåget - jag hann sticka klart min sjal, och den blev precis så bra som jag tänkt mig. Nu ska jag ge mig på ett par handledsvärmare/muddar, jag hade tänkt prova något slags tappade maskor, jag vill inte att det ska vara för fint och prydligt, hellre lite rufft och dekonstruerat. Jo förresten, med sjalen - jag funderar på att sätta på någon slags frans, tex vit tyll, de garnsnuttar som är kvar och kanske något tyg eller spets. Som sagt - lite rufft och dekonstruerat.

Så här blev det:

       

Jo, han godkänner den. Jag tror rent av att han blev lite förälskad i den... Jag ser fram emot lite kyligare dagar så jag kan använda min nya sjal - den är som ett mjukt moln runt halsen...





I´m back from the eco fair, and I´m a bit disappointed, I had hoped for more. But - I did taste some yummy chocolate, and I enjoyed the fashion show - FinOslo had some very pretty clothes.

I spent a lot of time on the train, so much, that I finished my shawl. I´m really happy with it, it´s soft as a cloud, and I can´t wait for colder weather so I can try it outside too. See - my cat approved too!