halloweenmysigheter

(Bilden är några år gammal, från när min utegran fick stå kvar till året efter, då jag gjorde om den till en halloweengran...)
 
Jag kan inte vara den enda, som börjar längta efter Halloween så fort det börjar bli det minsta höstigt ute! Nu på förmiddagen, så satte jag fast hängen på mina glitterdekorationer, när jag hade en mindre gran, så tryckte jag bara fast dom mellan grenarna, men jag behöver kunna hänga dom i min nya större gran. Jag hoppas bara att trälimmet fäster i frigoliten som dom är gjorda av - trälim brukar vara ett bra universallim, men frigolit är inte det lättaste att hantera...
 
Jag har letat rätt på en massa halloweeiga filmer, serier, youtubekanaler, instagramkonton osv, jag följer länkar, kollar upp förslag på tex facebook - jag ser till att jag kan fylla mina dagar med så mycket Halloween jag kan önska! Jag har tipsat om tex filmer och serier, och idag tänkte jag tipsa om några youtubekanaler och ett par serier (en hängde med i förra tipsinlägget, men det är för perfekt för att inte få vara med nu också!) - den första, Over the garden wall, är några år gammal, det när något av en klassiker, men av någon anledning så har jag inte sett den förut. Jag trodde faktiskt att det var en film, så det blev en liten överraskning att det var en serie, och dessutom med lätthanterligt korta avsnitt. Jag har sett två avsnitt på morgonen, jag ska fortsätta se fler idag! The Curious Creations of Christine McConnell tittar jag alltid på så fort det börjar kännas höst (plus några gånger till om året...), det är alltså den jag inte kan låta bli att tipsa om igen... Efter dom serierna, så blir det ett gäng youtubers som gör bra halloweeninnehåll!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom här har inte enbart en massa Halloween på sina konton, men en massa, och viktigast av allt - det dom har är bra! Dessutom så är deras stilar helt olika varandra, så även om ni har olika smak, så kan ni förhoppningsvis hitta någon kanal ni gillar. Dom här är förstås bara toppen på isberget, det finns massa folk på youtube (och på instagram, och på facebook, och på pinterest, och i verkliga världen...) som är kanske lite mer än lovligt förtjusta i Halloween, det här är bara en början. Sök på sånt som ni vill se mer av, tex Halloween home tour, Halloween haul, Halloween DIY, Halloween cooking, Halloween tree, Tim Burton Halloween decor etc, så får ni massor av träffar! Och om ni hittar något bra, så får ni gärna tipsa mig!
 
Nu ska jag ut med Alice, hoppas att regnet har en stunds uppehåll (Bosse kommer in mellan sina turer ute, och ligger och stinker blöt kattpäls, så att det regnar, det vet jag, men som sagt - uppehåll när vi går ut vore inte helt fel!). Jag lämnar er med dagens soundtrack, inspirerat av Over the garden wall:
 
 

Kommentera här: