en halloweenvlogg med pyssel och plagg

 
Jag började filma till min Halloween-vlogg för ett tag sedan, och sedan sköt jag upp resten till sista sekunden - dvs tills idag. Jag som ville lägga upp videon senast idag, det blev gjort verkligen i sista sekunden, för jag lade precis upp den på youtube, precis på rätt sida om Halloween! Jag har filmat en Halloween house tour, men också en tutorial på hur jag har gjorten ljusslinga i form av trolldrycksflaskor (inspirerad av Primarks trolldrycksljusslinga från förra eller förrförra året), och så visar jag min nysydda kjol. En vlogg med halloweenkänsla, helt enkelt!
 
Tänk om Hasse bara kunde komma hem nångång nu också, på rätt sida om Halloween! Han klarar sig bra ute, undviker bilar och jagar iväg rävar (det har jag sett med egna ögon!), men jag vill inte att han är ute när det är mörkt, och inte på natten, så jag hoppas han kommer hem när som helst!
 
Apropå djur ute i mörkret, jag var och tände ett ljus på Lilys och Beppes grav, jag har inte ens tänkt den tanken förut, förrän jag såg en på facebook som tänt ljus på sina djurs gravar. Att tända ljus på gravar på Allhelgona har aldrig varit en tradition för mig, så det är väl därför jag inte reflekterat över att tända på djurens grav. Från och med i år så är det en tradition hos oss!