bu och bä-onsdag

Idag blir det lite klag och lite att vara glad för, så i brist på ett "riktigt" blogginlägg, så blir det ett klassiskt bu och bä.
 
Bu är det, att jag igår äntligen fick tummen ur att skriva ihop ett viktigt mejl, som jag har skjutit på i minst en vecka, men ingen av mejladresserna jag testade funkade (jag skulle skicka till en inom regionen, så jag testade alla versioner av namn.efternamn@regionen jag kunde komma på), när jag ringde avdelningen så hade den inga telefontider igår, och när jag ringde personen så jobbade den inte igår. Jag lämnade ett meddelande, så jag hoppas personen ifråga ringer idag - jag behöver verkligen få det mejlet skickat!
 
Blogg.se krånglar. Igen. Därav inga foton.
 
Jag har ingen ork och ingen lust att ta fram julgrejer. Det får helt enkelt vara vad det är - jag har åtminstone adventsstjärnor uppe och adventsljusstake framme, det får räcka så. Bara tanken på någon slags gran gör mig helt matt, eller att leta fram något pynt att ställa på köksbordet. 
 
Vad som gjort mig glad den senaste veckan, är att jag hittat två böcker som jag länge letat efter, en hittade jag som pocket för en krona på Röda korset, en hittade jag i en köp&säljgrupp på facebook, den ska förhoppningsvis levereras imorgon (säljaren åker genom byn, jag går ut på storvägen och möter, bara hon kommer ihåg att ta med boken, hon glömde den när jag skulle hämta den på byn i måndags). Ibland krävs inte så mycket för att göra mig glad!
 
Glad är jag också åt att jag har precis klippt Alice. Som vanligt så är det inte speciellt jämnt och snyggt, men hon är kortklippt och väldigt söt! Fast söt är hon i och för sig alltid - allting klär en skönhet! ^_^
 
Ett snabbt dagens soundtrack, det här är vad jag började morgonen med: